Бързи съвети за мъжка мода

Бързи съвети за мъжка мода

Модните съвети никога не са излишни, дори и за мъжете. Всички искаме да изглеждаме и да се чувстваме добре, без значение къде се намираме и какво обкръжението ни. И тъй като облеклото е от особено значение за това как ни възприемат другите и какво изразяваме чрез него, ние се стараем да следваме актуалните тенденции.

За да се чувстваме комфортно, но и да сме стилни и прилично облечени, препоръчително е да следваме няколко прости и бързи правила за мъжката мода. Да ги видим.

Първото правило е да носим дрехи, които са ни по мярка. Това значи да забравим твърде впитите ризки или панталони тип клин. Нека ги оставим за дамите. Широките панталони и развлечени блузи, гето стил, също не са за предпочитане.

И мъжете искаме да направим впечатление, но това не означава да се увличаме и да прекаляваме с аксесоари или цветове. За предпочитане пред това е да се обличаме по-семпло, но стилно. Ако не сме рап звезди, защо да се обличаме като такива?

Трябва да се научим да обръщаме внимание и на облекло в горната и в долната половина на тялото ни. Това означава да бъдат съобразени и съразмерни. Не трябва да съчетаваме широк плътен пуловер с копринен панталон или пък широки дънки и впита тениска. Тези комбинации граничат с гротеска.

Обувките са важен елемент от цялостната ни визия. А и повечето дами им обръщат внимание. Затова е хубаво да инвестираме в тяхното качество и разбира се – да ги поддържаме чисти.

Google+ Comments