Перфектните са родени през март

Перфектните са родени през март

Сигурно и вие в началото на всеки месец попадате на рекламите за тениски, чаши и какви ли не сувенири, гласящи, че перфектните мъже/жени са родени в съответния месец. Разбира се, изкупуват се като топъл хляб за най-различни поводи – рождени дни най-вече.

Защо започнах да ви говоря за тях ли? Сутринта, докато си пиех кафето и рутинно разглеждах разни публикации, попаднах на такава, описваща качествата на мартенските хора. Зачетох се, грабна ми интереса и реших да споделя с вас новата информация. Ще се радвам да изразите и вашето мнение по въпроса.

Хората, родени през март, подвластни на зодиакалния знак Риби, са мечтатели и романтици. Те живеят в Света на чудесата, където се разхождат с розови очила и намират положителното у всеки и навсякъде. Много пъти обаче, вниманието им е привлечено от малките детайли, на които обръщат твърде много внимание и пренебрегват цялата картина. Това им изиграва лоша шега понякога, защото пропускат покрай себе си хиляди възможности.

За тях се знае, че са много интуитивни по природа. Имат силно развито шесто чувство и почти винаги разбират кой с какви намерения е към тях. Освен това са и добри във философските въпроси. Прекарват голяма част от времето си, размишлявайки над нещата от живота, разисквайки различни проблеми и търсейки начини за разрешаването им.

Тези хора са и страшно талантливи. Дали в музикалния свят, или в художественото изкуство, винаги има някой мартенски талант, който е оставил диря след себе си. Ще ви спомена само имена като Стивън Тайлър, Джон Бон Джоуи и Крис Мартин. Няма нужда от повече доказателства, нали?

Като обобщение мога да кажа, че тези хора са щедри, лоялни са, затова имат много приятели. Не си играят с чувствата на другия, защото през целия си живот търсят и искат сериозна връзка. Наистина звучат като перфектните, нали?

Google+ Comments