Внимание! На мода са мъжките мокасини

Summer-male-fashion-men-s-shoes-sports-casual-velvet-Moccasins-Men-male-breathable-shoes.jpg_350x350От миналата година насам забелязвам и се убеждавам все повече в течение на тази, че мокасините са на мода. Аз лично имам такива от времето, когато на пръстите на едната ръка се брояха хората, които ще видя за цяла седмица да носят мокасини по улиците.

Сега обаче, ако се вгледате, ще видите, че всеки втори ли трети мъж сякаш има такива. Това не е случайно. Оказа се, че този модел обувки изведнъж дойдоха на мода. Световните дизайнери започнаха да ги включват по-активно в колекциите си. Производителите на маркови обувки започнаха да разработват нови модели, а имитаторите да правят подобни евтини обувки.

Изведнъж предлагането на пазара се засили, а с него и търсенето. Аз не съм изненадан, все пак знам, че в модата всичко е едно безспирно колело, което се върти постоянно. За тези, които обаче искат да изглеждат стилно, но нямат време да следят тенденциите, искам да кажа следното. Мокасините са на мода и са особено подходящи през лятото. Купете си един чифт, ще го носите поне докато не започнат дъждовете, а това май не се очертава да се скоро.  Между другото това са и едни от най-удобните обувки, които някога съм имал. От личен отпит ви казвам, че си струват парите.

Google+ Comments