Рекламите, които дразнят мъжете

Едва ли има такава статистика изобщо. Тази статия е плод единствено на моето мнение и наблюденията ми сред приятели, повечето от които споделят едно към едно моя начин на мислене. Затова веднага мога да ви кажа кои реклами една голяма част от мъжката половина на човечеството буквално ненавижда.

“Погледнете мъжа си. Сега погледнете към мен. Сега пак него. А сега пак мен.” Само като го чуя този, ми идва да счупя телевизора. Непоносимостта към цветнокожия “мъжкар”… върху кон… е разпространена сред всичките ми приятели от моя пол. Не мога да изброя колко много неща ни дразнят в тази реклама. Като започнем от полуголия човек, който фриволно се обръща към жена ми от телевизионни екран и я кара да харесва него повече от мен. Да бе! Виж го този. Стой си на Бахамите, върху коня, и си вземи всичкия Old Spice със себе си!!!!

old spiceКогато леля Мария започне да простира на Босфора правя асоциация с тъщата, която постоянно дава съвети за това или онова. Спами непрекъснато. А когато рибари се опитват да мият тиганите от пържената риба на същото това място и жените им започнат да ги поучават, ми се ще да сложа звуково разпознаване и автоматично да се превключва канала. Слава богу, такава функция има и ще започна да я прилагам.

Всеобщо е и нехаресването към телепазарните прозорци, в които разни учителки и домакини, и тук-таме мъже под чехъл, се оплакват от болежки и после твърдят, че са излекувани. Същите малко по-късно рекламират рендета и чопъри на толкова добра цена, че жена ми се замисля. Не искам да се замисля!

“Кажи си за Коледа точно какво искаш?” Ами, да спрат тази реклама, като начало. Ако жена ми си хвърли телефона, само за да ми покаже, че иска нов, със сигурност ще я набия.

Памперси и пелени и голи бебета. Ние мъжете не обичаме да гледаме голи дупета на невръстни сукалчета. Действа ни някак странно. Не могат ли да облекат детето и роднините да му се радват. Рекламата пак ще бъде сполучлива.

Ако сте мъж и наминавате покрай блога ми, казвайте какви реклами ви дразнят и защо. Може пък да удължим списъка. 🙂

Google+ Comments