Луцифер ще замени Хорейшио

Ако си мислите, че заглавието ми е някакъв начин да си направя шега с вас, то вие сте в грешка и очаквам извинението ви.

Продуцентът Джери Брукхаймер, създателят на поредицата “От местопрестъплението”, се е заел с нов сериозен криминален проект, при това с нетипични паранормални елементи.

Представете си свят, в който на някого му става скучно в Ада и решава да повършее малко по Земята. Но същият този не желае да си навлича чак такива неприятности, а просто да покупонясва и да си направи няколко срещи. Случайно или не присъства на престъпление и се забърква с много сексапилна инспекторка. Отгоре на всичко започва да й помага в разследването на престъпления.

Засега нямаме идея колко сезона ще продължи тази адска криминална история, но очакваме с нетърпение първия официален епизод на първи сезон. И вече сме запалени, тъй като успяхме да изтеглим и гледаме пилотния от малките островчета за торенти.

За тези от вас, които още се чудят кой е Луцифер, моля, информирайте се:

Google+ Comments

One thought on “Луцифер ще замени Хорейшио

  1. Пилотният епизод беше много як. Даже то гледах няколко пъти, като излезе. Обаче толкова време мина оттогава, че се чудя какво става и какво чакат продуцентите. Ясно е, че сериалът ще е успешен и без да го протакат и да дразнят публикута

Leave a Reply