Луцифер ще замени Хорейшио

Ако си мислите, че заглавието ми е някакъв начин да си направя шега с вас, то вие сте в грешка и очаквам извинението ви.

Продуцентът Джери Брукхаймер, създателят на поредицата “От местопрестъплението”, се е заел с нов сериозен криминален проект, при това с нетипични паранормални елементи.

Представете си свят, в който на някого му става скучно в Ада и решава да повършее малко по Земята. Но същият този не желае да си навлича чак такива неприятности, а просто да покупонясва и да си направи няколко срещи. Случайно или не присъства на престъпление и се забърква с много сексапилна инспекторка. Отгоре на всичко започва да й помага в разследването на престъпления.

Засега нямаме идея колко сезона ще продължи тази адска криминална история, но очакваме с нетърпение първия официален епизод на първи сезон. И вече сме запалени, тъй като успяхме да изтеглим и гледаме пилотния от малките островчета за торенти.

За тези от вас, които още се чудят кой е Луцифер, моля, информирайте се:

Google+ Comments

Trackback URL

, , , , ,

One Comment on "Луцифер ще замени Хорейшио"

  1. Comics_fan
    21/01/2016 at 5:53 pm Permalink

    Пилотният епизод беше много як. Даже то гледах няколко пъти, като излезе. Обаче толкова време мина оттогава, че се чудя какво става и какво чакат продуцентите. Ясно е, че сериалът ще е успешен и без да го протакат и да дразнят публикута

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments