Какво да подарите на мъжете за Св. Валентин?

Това е въпрос, на който май май ще трябва мъжки отговор, защото жените съвсем ни смайват понякога с подаръците си.

Всеизвестна е разликата между мисленето на двата пола. Жените са по-чувствителни и смятат, че ще ни завладеят с техните представи за романтика, според които трябва да ни купуват плюшени играчки, ароматни картички, разни джиджявки със сърца, чаши за двама и прочие и прочие. В интерес на истина такива подаръци не ни харесват. Те само ни отегчават и чувството е, че все едно нищо не сте ни подарили.

Още по-интересен за разглеждане е случаят, когато мъжът, макар и на по-зряла възраст, в която вече си е намерил работа и се опитва да уляга, получава подобни лигави любовни сувенири.

man's giftДами, моля ви спрете, ще каже всеки представител на моя пол. Трябва да знаете, че подарък не се избира само според пола, но и според възрастта. Съобразете, че ние сме по-хладни откъм емоции, а някои от нас дори не се впечатляват от празника. Затова по-добре ни подарете самостоятелен подарък – нещо, което да е лично за нас – пуловер, пантофи или бельо. Насочете се към по-бизнес подаръци – химикал, писалка, бележник – нещо, което да ни служи в офиса /на работа/. Ако сме запалени по игри – тогава нещо в този дух. Ние ще оценим факта, че сте помислили какво ще ни послужи и че сте били наблюдателни какво ни липсва.

И за финал – помнете: перфектната вечер не се измерва с това дали е празникът Свети Валентин, или не. Перфектната вечер е онази, в която се приберете и се чувствате щастливи, че сте с половинката си, независимо дали празнувате специално, или не.

Google+ Comments