Грижата за автомобила

За всеки мъж автомобилът е важен. Жените често ни критикуват и да даже ни се присмиват, че едва ли не обичаме колите си повече от тях самите. И това понякога… в някои случаи е вярно. Но истината за това защо толкова обичаме автомобилите си е, че просто обичаме да шофираме. От една страна е свързано отново с това чисто мъжко его, което иска да умее да контролира нещо изключително мощно и красиво, каквато е колата, която сме харесали. О друга страна това мощно и красиво нещо ни служи изключително вярно и постоянно разчитаме на него да ни отведе от точка А до точка Б.

И сме толкова благодарни на автомобилите си, че ни транспортират от едно място на друго, не поради друга причина, а просто защото сме мързеливи. Не обичаме особено много да си даваме зор, а когато го направим трябва да има нещо наистина стабилно в замяна.

В интерес на истината самият автомобил сам си изисква грижа. Постоянно трябва да минава технически преглед, да му следи маслото, накладките, свещите, течностите, гумите и една камара други неща. Мъжете обичаме да се изрядни точно в това неща, защото осъзнаваме, че разчитаме изключително много на тази наша вещ. Включително и животът ни, както нашият собствен, така и този на роднините ни и близките ни хора. А не искаме нещо лошо да се случи поради техническа неизправност. Ето защо автомобилът е една наистина много важна част за нас мъжете, което поради незнайно каква причина става винаги повод за подигравки от страна на жените.

 

 

 

Google+ Comments