Фаталният мъж

Фаталният мъж

Често чувам различни мои познати жени да казват за някой мъж, че е фатален. Какво означава това? По какви характеристики го определят в тази конкретна категория? Въпроси, които съм им задавал всеки път щом назоват тази фраза. Тъй като не получавах задоволителни отговори, реших сам да поразсъждавам по темата.

Според мен в женските представи перфектният мъж трябва да е привлекателен визуално и да притежава редица други добродетели и качества. Но за да бъде фатален, той трябва да има и онази нотка на закачливост и дори усещането за „лошо момче“. По този начин става двойно по-атрактивен.

Тоест, за да те приеме една жена за фатален мъж, то е необходимо да изглеждаш спретнато, да имаш усет към облеклото, което ти стои добре и те прави небрежно елегантен. Следва поведението на мачо, мислещ си, че всяка дама може да бъде омаяна. Трябва, разбира се, да се показва лека доза непукизъм, но и палаво пускане на погледи. Но за да се получи магията и да бъдеш обявен за истински фаталист сред силния пол, трябва да умееш да говориш.

Ако това звучи прекалено просто, то само се замислете колко жени харесват визуално някой мъж и щом поговорят 2 минути с него, се отказват. Причината не е, че не са намерили общи теми или че това не е „нейният човек“. Просто мъжът не е знаел какво да ѝ кажа, за да я заинтригува. Далеч от клишетата и забавните тъпи лафчета, трябва да усетиш жената и да предположиш какво може да ѝ хареса.

Донякъде може да се приеме, че е психология и игра на ума. В момента, в който мъж започне да има успех с дамите поради причината, че може да им говори омайно, точно тогава бива обявен за фатален. Просто изпробвайте логиката ми или ако сте жена обърнете внимание на този факт следващия път, когато ви свалят. Ще разберете колко е просто.

Google+ Comments