Усещане за любов от Viano

Усещане за любов от Viano

Какво е любовта? Най-силната емоция, безгранично чувство или най-голямата слабост? За мен любовта е всичко това. Може да я открием навсякъде и най-вече вътре в себе си. Тя има много измерения – към живота, към семейството, към приятелите. И има много начини да я изразим – думи, жестове, емоции. Най-хубавото е, че не е нужен конкретен повод за това, понякога топла прегръдка в най-обикновен ден е напълно достатъчна. А знаете ли в последно време кой е най-предпочитаният начин да покажем обич и уважение? Чрез сребърен талисман, изразяващ всичко, за което думите не стигат.

Явно това е кредото и на онлайн бижутерия Viano, която предлага богат асортимент от сребърни бижута. Аз обаче искам да обърна специално внимание на талисманите. Разнообразието им от форми и послания позволява да изберем най-подходящия индивидуален подарък, чрез който безгласно да покажем личното си отношение към някого.

Разбира се, става ли дума за любов, сърцето е ключов елемент, олицетворяващ най-истинското чувство. Ето защо и в сребърната бижутерия се предлагат най-различни негови вариации. Талисманите под формата на сърце са малката черна рокля сред бижутата. Изчистени, инкрустирани с камъни или допълнени от надпис те подхождат на всеки стил. Могат да бъдат добавени към сребърни гривни или на сребърни колиета и да разказват лична история.

Подарявайки талисман от Viano, символизиращ любов, даряваме грижа и показваме, че ценим човека, за когото е предназначен. От друга страна, чрез този жест и ние се чувстваме по-уверени и спокойни, че сме направили нещо, с което да зарадваме близките си и символично да им подарим частица от сърцето си. А има ли по-хубаво и по-истинско чувство от това да даряваш, получаваш и усещаш любовта постоянно и навсякъде?

Google+ Comments