Сузанита след скандала

Дъвка в обществото или едно обикновено 14-годишно момиче, което е следствие на подражанието си към световните музикални тенденции, се превърна в най-обсъжданата личност в страната.

Момичето разказва, че още на 7 години излиза първата ѝ песен, в която е пяла за животни и циркови артисти, после е изпяла песен за мечтите, но става известна заради един провокативен клип със скъсан чорапогащник. Това ни кара да се замислим към едни много по-сериозни въпроси, например какво продава в днешно време? Защо е нужно да се случи нещо скандално, за да се разчуе. Защо хората нямат интерес към обикновените, не толкова напудрени, но все пак хубави неща?

Как един млад човек може да стане известен и да направи кариера, ако не направи нещо шокиращо и вулгарно, има ли други начини. Въпросите, които можем да създадем са хиляди и няма как да дадем точен и конкретен отговор. Но защо тогава започнахме веднага да съдим момиче, което все още е дете. Орхан Мурад коментира, че винаги ще подкрепя дъщеря си и че е разочарован от ужасните хорски реакции. Той разказва, че за него е било необходимо да извърви много труден път, за да стигне до славата и огромната публика, цели 28 години, а тя го е постигнала едва на 14 години. Аз лично не толерирам Сузанита, но смятам, че нещата са винаги многозначни и не трябва да гледаме само от едната страна.

Google+ Comments