Причините за развода на Джулиана Гани

Джулиана Гани най-накрая сподели какви са конкретните причини за развода ѝ. „ Вкъщи той пазаруваше с парите, които съм оставила на масата.“ След излизането им от къщата на Вип Брадър, приятелят на Джулиана Гани решава, че е звезда и не може повече да работи като фитнес инструктор. Суетата и високомерието до такава степен са го превзели, че той не е успявал да намери своето поприще, за да изкарва някакви пари.

Дори самата Джулиана му е отворила агенция за организиране на партита и детски рождени дни, но и това не му е харесало. Така, докато той си е бил в Димитровград, тя взима решението да отиде и да подаде молба за развод. Не след дълго те са официално разведени.

В коментарите си по темата, Джулиана споделя за пасивността на бившия си съпруг и това отваря темата за криворазбраната еманципация, която вече е факт. Сякаш съществуват само два вида жени, едни – които искат да са независими и да могат да си покриват нормалните ежедневни и женски нужди сами и други, които стоят и чакат всичко на готово и прекарват живота си по фризьорските салони. Трудно е да си интелигентна и възпитана жена и да стоиш и да чакаш милостиня. Но е още по-унизително мъжа до теб да чака да му хвърлиш пари на масата, за да отиде да си напазарува. Дали има златна среда?

Причините за развода на Джулиана Гани
Rate this post

Google+ Comments

Trackback URL

, , , , ,

No Comments on "Причините за развода на Джулиана Гани"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments