Причините за развода на Джулиана Гани

Джулиана Гани най-накрая сподели какви са конкретните причини за развода ѝ. „ Вкъщи той пазаруваше с парите, които съм оставила на масата.“ След излизането им от къщата на Вип Брадър, приятелят на Джулиана Гани решава, че е звезда и не може повече да работи като фитнес инструктор. Суетата и високомерието до такава степен са го превзели, че той не е успявал да намери своето поприще, за да изкарва някакви пари.

Дори самата Джулиана му е отворила агенция за организиране на партита и детски рождени дни, но и това не му е харесало. Така, докато той си е бил в Димитровград, тя взима решението да отиде и да подаде молба за развод. Не след дълго те са официално разведени.

В коментарите си по темата, Джулиана споделя за пасивността на бившия си съпруг и това отваря темата за криворазбраната еманципация, която вече е факт. Сякаш съществуват само два вида жени, едни – които искат да са независими и да могат да си покриват нормалните ежедневни и женски нужди сами и други, които стоят и чакат всичко на готово и прекарват живота си по фризьорските салони. Трудно е да си интелигентна и възпитана жена и да стоиш и да чакаш милостиня. Но е още по-унизително мъжа до теб да чака да му хвърлиш пари на масата, за да отиде да си напазарува. Дали има златна среда?

Google+ Comments

Trackback URL

, , , , ,

No Comments on "Причините за развода на Джулиана Гани"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments