Заем веднага, когато се налага от MicroCredit

MicroCredit е небанкова финансова институция която отпуска бързи потребителски кредити за нуждите на всеки. Като такава, тя подлежи на контрол от Българската Народна банка, която от своя страна поддържа актуален онлайн регистър на всички легитимни институции, които имат правото да упражняват тази дейност на територията на страната ни.

MicroCredit е съвременна небанкова финансова институция, която предлага заеми от 200 до 3000 лева и няколко възможности на потребителите да се възползват от нейните услуги. На първо място, можете да посетите един от 70-те локални офиси на компанията и да заявите лично желаната от вас сума за бърз кредит. Служителите на компанията ще ви предложат варианти за погасителни планове (на равни седмични или месечни вноски), така че да изберете най-подходящия за вас самите.

Кандидатстването за бърз кредит от MicroCredit се осъществява лесно и бързо, с минимална бюрокрация и документация. Консултантите на компанията ще отговорят на всички въпроси, свързани с начините и методите за получаване и връщане на средствата. А възможностите са няколко – по банков път, лично на служител на компанията в удобен за вас час и място, или в офис на MicroCredit.

Вторият вариант, по който можете да заявите желаната от вас сума за бърз кредит, е като се обадите на горещият ѝ телефон или попълните кратка онлайн форма, с която да заявите среща с представител на компанията. Така в удобно за вас време и място ще осъществите среща със служител на MicroCredit, който ще ви обясни всичко, което ви интересува.

На трето място, но не по значение, поставяме опцията, която предоставя небанковата финансова институция, да заявите и усвоите средствата си изцяло от комфорта на вашия дом или работно място. Благодарение на разработената онлайн система няма да губите излишно време в пътуване до офис, а можете да се отпуснете в любимото си кресло и да се запознаете подробно с условията на институцията. След това, благодарение на разработената форма за кандидатстване, да заявите желаната сума. В рамките на работното време, молбата ви ще бъде разгледана и при одобрение, ще получите парите си по желания от вас начин – в офис на фирмата или по банков път.

Ето защо MicroCredit се явява съвременна, модерна и достъпна институция, която осигурява бърз заем винаги, когато се налага – за посрещане на непредвидени разходи, екскурзии или друг вид плащания. MicroCredit е вашият надежден партньор винаги, когато имате нужда от пари назаем.

Google+ Comments