Рачков и Мария Игнатова отново заедно

За личния им живот не можем да говорим, но е факт, че те се появяват навсякъде отново заедно.

Най-хубавата новина за всичките им почитатели е, че ще можем да ги гледаме заедно на екран отново през новия сезон на „Господари на ефира“. В интервю Рачков споделя за изключителния си педантизъм и перфекционизъм, както в професионалния си, така и в личния си живот. Той разказва, че понякога преди представление отделя по 3 часа, за да изглади всяка една дреха и риквизит, които ще са му необходими. В репетициите също изпипва всеки един детайл, всяко едно движение и реплика.

Мария Игнатова признава, че от годините съжителство и работа с него, е взела доста от неговите черти. Но това не ѝ пречи, напротив помага ѝ да става все по-успешна и добра в това, което прави.

Интересно е, когато видиш истинските лица на двама от най-харесваните комедийни актьори. Всъщност зад многото смях и закачки, стоят огромен труд и работа.

Независимо това, те прехвърлят оптимизма и в ежедневието си, защото винаги има място за малко хумор. Вие, обичате ли да се смеете и шегувате?

Рачков и Мария Игнатова отново заедно
Rate this post

Google+ Comments

Trackback URL

, , , ,

No Comments on "Рачков и Мария Игнатова отново заедно"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments