Направи си сам дизайнерски вещи

Направи си сам дизайнерски вещи

Да имаш дом е безценно усещане. Но с днешните цени на апартаментите и къщите е доста трудно да го създадеш. Дори да имаш финанси да го купиш, то трудно би било да ти останат пари да го обзаведеш с вещи, които няма никой друг. Но с тази направи си сам идея, сигурен съм, ще получите wow ефект.

Идеята е за дизайнерска ваза. За нея са необходими няколко подръчни материала. Това са около 20 картонени сламки с по-голяма дължина. Следващият артикул е буркан. Още трябват два спрея с два цвята – черен и златист. Също кутия за обувки, ръкавици и мушама. Подгответе и силиконов пистолет.

Първо в кутията за обувки сложете сламките. След това сложете ръкавиците и мушамата. Вземете спрея – златист или черен, по ваш избор, и напръскайте сламките в кутията за обувки. След това ги оставете да изсъхнат. През това време вземете буркана и на мушамата внимателно го напръскайте от всички страни с другия спрей. Гледайте да впръскате и вътре, тъй като иначе ще има спрей навсякъде и ще прозира.

Следващата стъпка е да залепите със силиконов пистолет сламките по 5 с различна дължина от средата на буркана. По този начин половината сламки трябва да стърчат от дъното на буркана и да станат като тънички крачета, които го държат вазата. Направете или 4 такива крачета. Опитайте се да сте прецизни. Но ако все пак не направите сламките с различна височина, може да използвате макетен нож, за да ги подравните.

Накрая изберете красиви цветя, които да поставите вътре. Аз бих заложил на изкуствени, които да паснат на интериора в по-дългосрочен план. Естествените цветя са добър вариант, ако ги подменяте редовно. Ала имайте предвид, че водата в дизайнерската ни ваза може да премахне спрея.

Google+ Comments