Мъжкото облекло за сезон пролет 2015

Бермудските шорти отново са на мога за радост на едни или пък за съжаление на други. Аз се отнасям неутрално към тях. Ще е най-добре да ги съчетаете с пуловер в същия цвят или поне така го правят на европейските модни подиуми. У нас времето една ли ще позволи да се носим по къс панталон и пуловер през пролетта, но ако бяхме в  Ел Ей, това щеше да е напълно приемливо. Няма да е грешка и ако бейзболната шапка допълни образа на по-спортно носещите се от нас.

Лъскавите костюми в ярки цветове като розово, червено, зелено също ще са на мода. Така казват Dolce & Gabbana. Вече за мъжа няма цвят табу – можем да се носим във всяка гама. Все пак идва пролет, трябва да излезем от зимното черно и сиво, с което сме свикнали.

7-GucciШлиферът е нещо, което може да облечете в дъждовните пролетни дни. Този път обаче нека да не е скучен и едноцветен, а да бъде с принт. Позволете на сакото ви също да изпъква – представям си нещо бяло с черен кант около джобовете и яката. Gucci също са на това мнение.

Флоралните мотиви изглежда преминават от женския в мъжкия гардероб. Кой би си помислил? Трябва да се достатъчно смели и, бих казал, изобретателни, за да съумеете да съчетаете такъв образ по правилния начин.

Google+ Comments