Мъжкото облекло за сезон пролет 2015

Бермудските шорти отново са на мога за радост на едни или пък за съжаление на други. Аз се отнасям неутрално към тях. Ще е най-добре да ги съчетаете с пуловер в същия цвят или поне така го правят на европейските модни подиуми. У нас времето една ли ще позволи да се носим по къс панталон и пуловер през пролетта, но ако бяхме в  Ел Ей, това щеше да е напълно приемливо. Няма да е грешка и ако бейзболната шапка допълни образа на по-спортно носещите се от нас.

Лъскавите костюми в ярки цветове като розово, червено, зелено също ще са на мода. Така казват Dolce & Gabbana. Вече за мъжа няма цвят табу – можем да се носим във всяка гама. Все пак идва пролет, трябва да излезем от зимното черно и сиво, с което сме свикнали.

7-GucciШлиферът е нещо, което може да облечете в дъждовните пролетни дни. Този път обаче нека да не е скучен и едноцветен, а да бъде с принт. Позволете на сакото ви също да изпъква – представям си нещо бяло с черен кант около джобовете и яката. Gucci също са на това мнение.

Флоралните мотиви изглежда преминават от женския в мъжкия гардероб. Кой би си помислил? Трябва да се достатъчно смели и, бих казал, изобретателни, за да съумеете да съчетаете такъв образ по правилния начин.

Мъжкото облекло за сезон пролет 2015
Rate this post

Google+ Comments

Trackback URL

, , , , , , ,

No Comments on "Мъжкото облекло за сезон пролет 2015"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments