Едно такова предпразнично ми е

Аз вече съм запразнил от петъка още, за вас не знам. Много работих тази година и съм си заслужил двуседмичната почивка, която ме чака. Такова ми е едно празнично вече, повече от други години. Дали пък не е, защото чувствам, че “затварям” една успешна за мен година, или защото имам усещането, че другата ще е още по-добра. Важното е, че тръгвам с позитивна нагласа, а това значи, че ще съм магнит за останалия позитивизъм наоколо.

8-Bow-Tie-Gift-Ideas-for-ChristmasОще от сега магазините са пълни с хора, всички се мъкнат с торби и опаковани подаръци, направо не може да се разминеш. Цялата тази суматоха малко ми идва в повече, честно казано, но все пак разбирам, че предстоящите празници са може би най-хубавото време от годината за много хора. И аз съм в разгара на коледно-новогодишното пазаруване, но съм почнал още отпреди месец. Взел съм някои неща и за себе си, главно дрехи, да попълня зимния гардероб малко, че от много работа не съм имал време да пазарувам сериозно тези месеци. Нищо, сега ще наваксам.

Иначе, ако трябва да погледнем на нещата малко по-дълбоко, края на годината е време за изводи, за това какво сме направили и какво не. Хората си поставят и нови цели. Аз не знам дали искам да си поставям цели или да оставя нещата на естествения им ход. Ще видим 🙂

 

 

 

Google+ Comments