Когато Тя не одобрява стила ти…

Зад всеки успял мъж, стои една успяла жена…

Чували сме този израз не един и два пъти, защото в него наистина има значителна доза истина. Когато намерите половинката си, започвате да се допълвате един друг, да си влияете и, волно или не, да си приличате.

9ee4832d5d80e42a58c68d45d475b946Въпросът е… какво се случва, когато Тя не одобрява стила ти на обличане?Аз най-малкото бих я изслушал, защото жените се славят като пола, който има по-естетично и по-набито око. Интересуват се повече от мода, по-навътре са в темата и да ви кажа честно, могат много да ви помогнат в тази насока. Не е срамно да се вслушвате в тяхното мнение, но по-важното е и да не изневерявате на собствения си стил под чуждо влияние. Не забравяхте обаче, че вашето момиче може да ви даде няколко ценни съвета как да изглеждате по-стилно и професионално, да оставяте по-добро впечатление и да изградите по-успешен собствен имидж. Тя не бива обаче да ви променя изцяло, защото така няма да се чувствате добре в собствената си кожа. А ако вие не се чувствате комфортно по начина, по който изглеждате, това ще проличи. Затова бъдете с нея, когато избира и се уверете, че тази дреха ви допада поне малко.

Спокойно можете да се простите например с изсулените дънки в името на една по-добра визуална пропорция на тялото си. Можете да се прежалите да си купите един чифт по-елегантни обувки покрай кецовете и маратонките. Няма лошо в това и да отделяте по няколко минути на косата и кожата си, защото за нас, мъжете, е много по-лесно да ги приведем в приличен вид, отколкото е за жените.

И още нещо. Черното и сивото са стилни цветове, но не се ограничавайте само до тях. Позволете на приятелката ви да ви избере и нещо по-цветно за гардероба.

Google+ Comments