Каварна Рок Фест 2015

Има-няма 3 седмици останаха до поредното издание на Каварна Рок Фест 2015 (26-28 юни). Едни приятели все още усилено ме канят да ходя с тях, но да ви кажа честно, колебая се. Ако склоня да отида, ще е по-скоро заради самата емоция от пътуването и морето, отколкото заради самите концерти.

Знаете ли кои групи са тази година? Не че са лоши, но не са и изцяло в мой стил, че да се изкефя на 100%.

kavarna rock festПървата, петък вечер, ще има някакви битки на  банди и 2-ма от победителите ще свирят следващите два дни като подгряващи.

В събота хедлайнъри са Within Temptation – свястна банда, но някак си по-момичешка. Такива са и Delain, които ще свирят в същия ден. Unisonic много приличат на Halloween, ако сте ги слушали – още повече, че вокалистът им Михаел Киске е бил в Halloween от 1986 до 1993 г. Продължаваме с Kamelot, които не са лоши… но не е като да съм запознат подробно с творчеството им.

В неделя хедлайнъри са Twisted Sister, на които всички сме им слушали поне две песни: I Wanna Rock & We’re Not Gonna Take It. Те може и да си струват шоуто. Преди тях на сцената ще са Hammerfall, UFO и Candlemass, сред които само първите са ми познати до някъде.

Е, това е. Не съм мега фен, на която и да е от тези банди, но заради трипа с тайфата все още обмислям дали да не си купя билет. Май е по-добре скоро да взема окончателно решение…

Google+ Comments