Как изглежда перфектният мъж (част 2)

Как изглежда перфектният мъж (част 2)

Перфектният – всички мъже се стремим към този образ, а всички жени търсят този мъж. В предния си блог започнах темата за това, какви качества трябва да притежава перфектният мъж според нежния пол. Сега ще продължа с това как трябва да изглежда той.

Гъста коса, лек загар на кожата, плочки на корема – много мъже със сигурност подозират, че точно това искат жените. Но нека ви успокоя, защото се оказва, че жените предпочитат повече мъжете с „нормално“ телосложение, отколкото мускулести такива.

Повечето жени искат мъжете да бъдат слаби и не твърде мускулести. Много от тях дори го предпочитат, ако мъжът има леко закръглена фигура. Така че, той не трябва да бъде Арнолд Шварценегер или Дуейн Джонсън-Скалата, за да се хареса на нежния пол. Наскоро дори бях попаднал на една статия, в която се говореше как на мода идват мъжете с леки бирени коремчета. Дамите ги предпочитали, защото в известен смисъл им напомняли на техните бащи, а оттам и асоциацията с грижа, обич и закрила.

Ако трябва да обобщим, външният вид се явява вторичен, тъй като характерът играе главната роля. И отношението също. Тези, които са твърде обсебени от външния си вид и постоянно се гледат в огледалото, за съжаление няма да се справят добре с жените.

Така че, перфектният мъж изобщо не е безупречен мачо, а абсолютно нормален забавен тип, който уважава половинката си и я подкрепя. В крайна сметка жените също не искат да имат чувството, че трябва да обръщат толкова много внимание на външния си вид, само за да са равни по красота на мъжа си. И все пак, перфектното за всеки е индивидуално. Както за мъжете, така и за жените. Затова всеки сам решава на какво да обърне внимание и при външния вид, и при характера на човека.

Google+ Comments