Качествата на перфектния мъж (част 1)

Качествата на перфектния мъж (част 1)

Какво е да бъдеш перфектен и съществуват ли перфектни хора? Със сигурност всеки има свое виждане и разбирания по темата. Все пак редица проучвания синтезираха качествата, които трябва да притежава перфектният мъж според мнението на дамите.

На първо място той трябва да бъде честен. Жените очакват половинките им да бъдат честни към тях и в отношенията им. По този начин се изграждат стабилни отношения, които се базират на взаимното доверие. Така че перфектният мъж трябва да е честен и открит в отношенията, не само с дамата на сърцето си, но и с околните.

От значение е доброто поведение, образование и интелигентност. Все пак трябва да може да води задълбочени разговори и да има богата обща култура.

И понеже не може да се водят само сериозни диалози, перфектният мъж, според дамите, има и чувство за хумор. Жените обичат да се смеят и да се забавляват. В края на краищата няма нищо по-добро във връзката от забавленията заедно. Това също включва, мъжът да не се приема твърде насериозно и да може да е „над нещата“, както се казва. Добрата доза хумор, самоирония и сарказъм определено внасят плам във връзката. А и самоиронията е знак, че човек е достатъчно сигурен в себе си, за да си го позволи.

Перфектният мъж оказва подкрепа. Той не изоставя близките си, а им е опора в трудни моменти. Той разбира, грижи се и помага с каквото може, без да иска нищо в замяна или да кара хората около него да се чувстват длъжни.

Google+ Comments