Зимното палто

Както Ви споменах имам намерение да се сдобия с ново зимно палто. Ами да, направих го и вече имам онова палто, за което си мислих, но има една малка подробност, с която ще Ви запозная след секунди.

Доста магазини обиколих, дори само един ден не ми стигна, а цели два дни прекарах в търсене на подходящото за мен палто. Не си мислете, че е нещо кой знае какво или нещо уникално. Няма такова нещо, просто понякога не Ви ли се е случвало да си се представите в някоя дреха и съответно да я търсите същата. Ами на мен това ми се случи – представих си се в изчистено черно палто, но наистина изчистено и го намерих, и то на сносна цена. Прави ми впечатление, че доста от магазините разполагат с такива палта, даже всички магазини имат на склад от тях, но повечето ми идват малко по-кичозни. Та… може би това се харесва от болшинството, тъй като забелязвам доста мъже в такъв вид дреха. Но въпреки това, за мен дрехата от този вид е официална и мое мнение е, че трябва да е изчистена. Цените като цяло са достъпни за повечето от нас, има и доста скъпи модели, но при добро желание може да се задели някой лев, за сметка на който да изглеждаме добре. За сега толкова от мен, другия път още.

Google+ Comments

Trackback URL

, ,

No Comments on "Зимното палто"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments