Външният вид на публичните личности

Публични личности, звезди, модели, випове, изпълнители, спортисти, актьори и т.н. Става дума за лица, които хората разпознават и за които мисля, че външният вид е от ключово значение.

Докато обикновените хора могат да си позволят да станат сутрин от леглото и да излязат навън без да се погледнат в огледалото, не смятам, че за горе изброените личности това е желателно. Не че не могат да го направят, просто при тях външният вид е строго обвързан с имиджа им, а никога не знаят откъде, кой и дали ги дебнат папараци и как може да им навреди това.

celebrity-life-royalty-free-musicВъншният вид е изключително важен за всеки един от нас, но за публичните личности е от ключово значение. Както се казва, може да не чуеш какво казва президента във вечерта на Нова година, но със сигурност ще погледнеш как изглежда и на какъв фон е речта му.

Знам, че не всеки има моден вкус и знае как да се облича подобаващо за различните поводи, каква прическа да си направи и като цяло не всеки може да преведе себе си в приличен външен вид. За тази цел обаче има консултанти! И тяхната роля е от ключово значение за хората, които може да ги дебне папарак на всеки ъгъл.

Външният вид на публичните личности
Rate this post

Google+ Comments

Trackback URL

, , , , , ,

No Comments on "Външният вид на публичните личности"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments