Трикове ниските мъже да изглеждат по високи

Трикове ниските мъже да изглеждат по високи

Ниските мъже могат да изглеждат по високи чрез някои облекла и стайлингови трикове. Ето няколко съвета:

Носят високи обувки: Обувките с платформа или с повишена пета могат да ви добавят няколко сантиметра във височина. Изберете обувки, които са комфортни и подходящи за вашия стил.

Избягват къси панталони и дънки: Панталоните и дънките, които завършват над глезена, могат да направят краката ви да изглеждат по-къси. По-добре е да носите облекло, което покрива глезена, за да създадете визия на по-дълги крака.

Избягват хоризонтални райета: Хоризонталните райета могат да направят тялото ви да изглежда по-широко и по-късо. По-добре е да избирате облекло с вертикални райета или без райета.

Избират монохромни цветове: Носенето на облекло в един цвят от глава до пети може да създаде визия на по-дълга фигура. Този трик работи, защото няма прекъсвания в цвета, които биха разделили тялото.

Поддържат правилна стойка: Добрата позиция на тялото може да направи голяма разлика във визията на човека. Правилната стойка включва изправени гърди, изправени рамена. Като се поддържате, вие ще изглеждате по-уверени и по-високи.

Фризури и прически: Изборът на прическа с обем в горната част на главата може да ви направи да изглеждате по-високи. Попитайте своята фризьорка за съвет относно подходящите прически за вашия тип коса и форма на лице.

Оптимални аксесоари: Аксесоарите като синджири могат да бъдат използвани така, че да насочат погледа нагоре и към горната част на тялото, което може да ви направи да изглеждате по-високи.

Упражнения за изправяне на гърба: Редовните упражнения за изправяне на гърба и засилване на коремните мускули могат да подобрят вашата стойка и визия.

Самочувствие: Най-важният атрибут, който може да направи ниския мъж да изглежда по-висок, е самочувствието. Самочувствието и увереността могат да се отразят на начина, по който стоите и се движите.

Помнете, че височината не трябва да бъде пречка за самоувереността и стила ви. Важно е да се чувствате комфортно в кожата си, независимо от височината си.

Google+ Comments