Тъмен шоколад за силни мъже

chocolate manСилните мъже ядат тъмен шоколад. Черен, натурален вкус. Леко горчив. Забравете за онези сладки момичешки вкусове. Край на лиготиите. Силата на характера се изгражда с горчивина и голямо количество енергия, която нахлува във вените по най-първичния начин.

Точно така. Не ви лъжа. Питайте англичаните. Според едни от най-големите британски кулинарни сайтове, хората, които предпочитат горчивината на тъмния шоколад, са по-силни по характер, упорити и умеят да контролират реакциите си. Отличават се с проактивност. Според същите учени тези хора имат по-различни и особени вкусове и в сексуално отношение, но това е друга тема на разговор и не за този блог.

Та моите шоколадови преживявания са точно в тъмния сектор и мога да ви уверя, че от тъмната страна е много яко. Корави момчета сме и без да носим черни метални нагръдници и шлемове  с въздухопропусклив радиатор отпред. Чувството да вкусиш от горчивината и да усетиш как тя се влива във вените ти, подобна на система с живителна течност, е уникално.

Ако съдя по характеристиката, която ми дават комшиите от другия квартал на Европейския съюз, то понеже консумирам горчив шоколад, съм борбен, не склонен към депресии, леко апатичен, безпощаден (може би това се дължи и на лютото, което похапвам), сериозен и леко циничен. Ха!

Не знам дали е вярно, но горко им на хората около мен, които похапват млечен шоколад. Ще им вгорча животеца. Хаха!

Ако и вие вярвате, че има нещо общо между характера и вкусовете, започнете да ядете храни, които ще ви направят силни и психически издържливи. За начало препоръчвам шкембе чорба, туршия, за основно боб с наденица, продължаваме с пръжки и запечени в масло свински уши, дреболийки с червен пипер, а за десерт ядки с уасаби, кафе с джинджифил и любимият ми тъмен шоколад. 😉

Така де tough staff for tough guys! Весело да е момчета!

Google+ Comments