Що е то индустриална врата и лесно ли се намира у нас?

industrДнес ще ви позанимая с един рядък казус, касаещ също толкова рядък продукт, какъвто се явяват за мен (качествените) индустриални врати.  Във връзка с разширяването на бизнеса ни в автосервиза, имахме нужда от по-адекватна врата за халето. Става въпрос за нещо с размери 5x4m., което не се намира чак толкова лесно – отваряща се нагоре. За предпочитане беше да има и междинна пешеходна врата, за да не се налага през зимата цялото нещо да се отваря, само за да влезе един човек – и халето да се изстудява още повече.

Избрахме Secdoor Industry&Home – българска марка с дългогодишен опит, която е оправдала доверието на няколко наши приятели и партньори. За наша радост – и ние останахме очаровани от качеството на вратите и услугите им. За разлика от повечето фирми на пазара, предлагащи врати произведени в Китай, тези на Секдор са италиански, а задвижващите устройства (автоматиката) е на немска марка, също с дългогодишен опит. Предпочитаме това качество, защото на него и гаранцията му може да се разчита много повече, отколкото на кой да е китайски производител. Когато се занимаваш с бизнес, устойчивостта на това, което градиш, е от основна важност.

И така, открихме и поръчахме вратата, от която имахме нужда, и то с качествена автоматика – вратата се отваря нагоре с дистанционно и е точно според нашите нужди и изисквания. Така че в случай, че ви е нужна качествена индустриална врата – имате препоръката ми за Secdoor Industry&Home.

Google+ Comments