Нов смартфон от М-тел

Това лято реших освен почивката, да си направя и още един подарък – смартфон. Гледам, че много колеги в работата, а и много приятели, вече се възползват от тези чудеса на техниката и то не само заради стойността им на аксесоар, а и защото стават все по-полезни в ежедневието. От няколко месеца разглеждам електронния магазин на М-тел за добро предложение в тази насока, но и на по-сносна цена.

И май намерих моя смартфон – Sony Xperia P. Устройството ме грабна с външния си вид – страшно стилен и с алуминиев корпус. Не прекалено минималистичен, но не и натрапчиво претрупан. Просто идеален дизайн като за мъж на средна възраст, на който един iPhone например, не би прилегнал толкова добре.

Преди няколко дни се отбих до Experience Store на М-тел със сина ми, за да разгледаме на живо смартфона и да го тестваме, както и да разберем подробностите по закупуването му. Страхотно впечатление ни направи яркостта на този телефон, сравнихме дисплея с на други устройства и се оказа, че Xperia-та бие всички по този фактор. Служителите в този магазин за тестване бяха много мили, отделиха ни време и ни разкриха всички възможни детайли по ползването на телефона, който с операционна система, с която за пръв път се сблъсквам.

Като им казах, че съм разгледал смартфона първо в електронния им магазин, ми предложиха да си го купя от там, защото щяло да излезе по-евтино, а и ще получа подарък – 4GB флаш памет. Разбира се, не изпуснах тази възможност – в е-магазина на М-тел в момента имат промоция и при плащане в брой получаваш 5% отстъпка. Смартфона ми беше доставен, подписах договора пред вратата, и все още разглеждам новата си придобивка.

Това, което ми липсваше в досегашния ми телефон, е браузването в Интернет и Wi-fi връзката. С този смартфон вече нямам никакви проблеми. Изтеглих си и някои приложения, които ще са ми в помощ за работа. Общо взето – препоръчвам това устройство – на разумна цена е, но в същото време предлага почти всички функции и удобства на по-скъпите смартфони, като iPhone, Blackberry и други, и очарова със стилния си дизайн.

Нов смартфон от М-тел
Rate this post

Google+ Comments

Trackback URL

, , ,

No Comments on "Нов смартфон от М-тел"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments