Извънземните Voca People в България

Извънземните Voca People в България

Извънземните съществуват и дори в средата на март ще посетят България. Те идват от планетата Voca, която се намира накъде зад Слънцето, погледнато от нашата перспектива. Известни са в цялата Галактика с това, че за тях животът е музика и музиката е живот. И именно със своя репертоар те ще взривят София от изненада.

За да ви успокоя, това не е някой мой сън или измислица, а е напълно реално. Voca People всъщност са музикална група, която вече 15 години обикаля 3 континента, а сега е и на световно турне. Наричат се извънземни, защото са облечени с изцяло бели костюми, а устните им са с червено червило. Отличават се с гласовете си и с това, че само 7 души могат да направят цял оркестър. Те не използват инструменти, а бийтбокс и акапелно пеене.

Voca People стартират от Италия и постепенно превземат Европа, Азия и Северна Америка. Освен своите концерти, на които представят техни версии на големи хитове, впечатляват публиката и с песни на местни изпълнители. Това кара хората на концертите от съответната националност да бъдат максимално въвлечени и удовлетворени.

Съвсем наскоро научих за извънземните Voca и съм впечатлен, дори се изненадах, че по-рано не съм разбрал за тях. Ако и вие не сте успели да се запознаете с музикалния им талант и искате на чуете нещо ново и различно, ви споделям веднага тяхно видео. Може да ги намерите във всички социални мрежи и музикални канали, дори и в TikTok. А съвсем скоро може да ги чуете и на живо в София на техния концерт.

П.П. Препоръчвам ви да чуете тяхната версия на Моцарт – ще се влюбите!

https://www.youtube.com/watch?v=0Z14_15RxtQ&ab_channel=VocaPeople

Google+ Comments