Гледаме „Титаник“ още по-перфектен

Гледаме „Титаник“ още по-перфектен

„Титаник“ и до днес е символ на грандиозен успех и професионализъм в света на кино индустрията. Неслучайно, още с премиерата си през 1997-а, дава сериозна заявка и моментално печели както сърцата на хиляди киномани, така и одобрението на критиците. Едва ли ще мога да опиша с думи каква огромна следа оставя този филм, превърнал се в легендарен, но 11-те Оскар-а, които печели през годините и това, че се върти месеци по кината, са достатъчно красноречиви.

Песента към него, изпята от Селин Дион и феноменалния успех на изгряващите тогава актьори Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет са само малка част от завещанието на проекта. Няма смисъл да ви припомням историята, защото се съмнявам някой да я е забравил или да не си спомня иконични сцени, които вълнуват с драматизъм, любов и трагедия. Но защо ви споделям всичко това? Оказа се, че през 2023-а, за 25-годишнината от излизането си, филмът отново ще оживее на големия екран.

В медиите вече се тиражира новината, че датата, на която се очаква да излезе е около средата на февруари. Версията, която ще бъде пусната, е много по-модерна и подобрена. Например ще включва не само 3D, но и 4К HD резолюция.

А вие бихте ли го гледали отново?

Google+ Comments