За перфектния бал

За перфектния бал

И кой каза 1,2,3…12?! 12 години в училище, 12 години на безгрижие и отговорности, на създаване на приятелства, оформяне на характер и израстване – физически, емоционално и духовно. Всички тези емоции са напът да се превърнат в повод за наздравици и спомени за цял живот, защото предстои финалното приключение от този житейски етап – абитуриентският бал. Знаете, че това е специално събитие не само за зрелостниците, но и за техните семейства. А целта е една – балът да бъде перфектен – но как да стане това?

Избор на подходящо място и дата: Започнете с избора на подходящо място за провеждане на бала и определете желаната дата. Обмислете различни възможности като ресторанти или специални бални зали.

Меню и кетъринг: Изберете вкусно и разнообразно меню, което да бъде подходящо за вкусовете на гостите. Говорете с кетъринг фирми или помислете сами приготвяне на храната, взимайки предвид предпочитанията и диетичните нужди на гостите – хранителни алергии, веганство или вегетарианство.

Тема и декорация: Изберете тема на бала, която да отразява стилът и интересите на абитуриентите. Подберете подходяща декорация, цветова гама и аксесоари, които да придадат на бала специална атмосфера и да индивидуалност.

Рокля и костюм: Изберете стилна и елегантна рокля или костюм, който да подчертае индивидуалния стил на завършващите и да се вписва в темата на бала. Обмислете цвят, модел и аксесоари, които да се допълват и подчертават цялостната визия.

Фотография и видеозаснемане: Осигурете заснемането на специални фотографии и видео от бала. Можете да наемете професионален фотограф и оператор, които да уловят специалните моменти и емоции от вечерта.

Музика и развлечения: Организирайте музикална и забавна програма, която да разнообрази вечерта. Можете да наемете диджей или местна група, които да осигурят подходящата атмосфера и да задържат всички на дансинга.

Google+ Comments