Предварителна подготовка

Дори без снежна покривка, най-светлите български празници идват, а с тях и разходите, най-важното обаче е, че ще има и доста забавни и весели моменти. Казвам разходи и с това визирам облеклото за всеки празник. Тъй като за повечето от тях ще бъдем с близки и приятели, както и по различен тип заведения, е важно да наблегнем на облеклото си за да не се получи неприятната ситуация. Казвам неприятна, защото след време когато преглеждаме снимките си, навсякъде ще сме с едни и същи дрехи.

Като пропуснем Бъдни вечер, защото мисля да го прекарам в домашния уют, другите празници ще бъда все сред компании. За тази година мисля да пропусна официалностите и да наблегна на спортно-елегантния тип облекло. Иначе казано – ризка, класически дънки, сако и изчистено палто. За аксесоари не съм се замислял, но може да мина и без тях. Най-много ръчен часовник и нищо в повече.

А колкото до снега, най-вероятно ще се лишим и от него, но идват Януари и Февруари, които може би ще ни изненадат. Тези месеци е добре да сме по-дебело и топло облечени, за това днес възнамерявам да си търся зимно палто по магазините. Като се сдобия с такова, ще споделя с Вас, какви са впечатленията ми от предложенията по магазините. До скоро.

Предварителна подготовка
Rate this post

Google+ Comments

Trackback URL

, ,

No Comments on "Предварителна подготовка"

Hi Stranger, leave a comment:

ALLOWED XHTML TAGS:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscribe to Comments