Мъжката прическа на 2014

Може да не съм професионален коафьор, който да ви каже подходящата прическа за всеки различен момент и повод, но мога да ви кажа следното. Ние мъжете сме много по-облагодетелствани, когато става дума за прически, отколкото са жените например.

mens-hairstyles-2014-trends-haircuts-fashionСтаваме сутрин, нахлузваме каквото ни е под ръка и можем да излезем навън без дори да се погледнем в огледалото. Няма нужда да знаем как изглежда косата ни, защото тя е къса, а и небрежното е готино. Това, че можем, обаче не означава, че така трябва да правим.

Ако решите да подстрижете косата си в стил прическа на лято 2014 (по личната ми класация), ще трябва да се стараете една идея повече. Какво имам предвид? Ами тази визия, при която има драстична линия между много къса и по-дълга коса, си иска поддръжката. Ще трябва да ходите на фризьор малко по-често от преди и може би ще трябва да си слагате малко гел или вакса сутрин. Което пък означава, че ще трябва да се поглеждате в огледалото. Според мен обаче си струва. Визията е доста стилна и фънки. Само се загледайте колко известни актьори и модели имат такива коси. Ако не друго, поне това трябва да е достатъчен показател.

Google+ Comments