Гледаш ли Вип Брадър?

Никой не гледа Вип Брадър, но всички го коментират, как се случва това явление не е ясно, но е забавно, нали?

Искам да кажа, че според мен този телевизионен проект е изключително интересен и дори полезен за гледане. Много хора ще кажат, че това са абсолютни глупости, но за мен не е така.

Ще ви отговоря защо.

Биг Брадър е една психологическа игра, в която всеки един участник е като част от пъзел. Всеки има определено място вътре. В реалния живот ние участваме в определени групи, социуми, които си приличат изключително много, изправени сме пред множество провокации и общо взето нещата са едни и същи.

Има малка разлика, че всичко е преувеличено, защото все пак на работа и в семейните с, и отношения хората са малко по-сдържани и се съобразяват с някакви норми.

Понякога, когато самите ние се държим по определен начин не знаем как изглежда отстрани, не знаем до какво може да доведе нашето поведение, но когато видиш различни образи и намериш нещо от себе си в тях, може да си дадеш реална преценка как това рефлектира върху социума, в който се намираш в конкретния момент. Това е полезно за всеки интелигентен човек, който иска да се развива като личност. Дори понякога разбираш колко всъщност наистина смешно изглежда отстрани всичко и как най-важното нещо между хората е просто да се обичат, уважават и да се разбират. Всъщност дори агресията и скандалите могат да ни повлияят положително и да ни научат какви трябва да бъдем. Вие какво мислите за Вип Брадър и гледате ли го?

Google+ Comments